METOGA FAAVAE FA'ASA

PAMU MILI MAUGA
itulau_ulu_Bg

Fa'afefea ona Fa'aleleia le Fa'atinoga o Pamu Piston High-Omi

I le avea ai ma se tasi o aai muamua e toe fuataʻi ma tatalaina i Saina, o Tianjin sa i ai pea i luma o le alualu i luma faasaienisi ma tekinolosi ma mea fou tau alamanuia. Power(Tianjin) Technology Co., Ltd., o loʻo i totonu o lenei aai olaola, ua avea ma tagata autu i le atinaʻeina ma le gaosiga opamu piston maualugae matua fa'aleleia ai le fa'atinoga i pisinisi eseese.

O pamu pa'u pa'u maualuga o lo'o gaosia e le Power (Tianjin) Technology Co., Ltd. ua fuafuaina e fa'amalieina mana'oga fa'aonaponei fa'aonaponei. O pamu nei e iai sona sao taua i faiga e manaʻomia ai le saʻo ma le lelei o le fesiitaiga o sua i le maualuga. O pamu nei ua fa'amaonia le avea o se vaega taua i le tele o gaioiga, mai le su'esu'ega o le suau'u ma le kesi i le gaosiga o vaila'au ma vai.

O se tasi o vaega taua e tu'u eseese ai pamu piston maualuga o le fa'aogaina lea o mea fa'apitoa ma fa'ainisinia sa'o ia latou faufale. O le atigi pusa eletise e lafo mai le u'amea ductile mo le malosi sili ma le tumau. E fa'amautinoaina le fa'atinoga fa'atuatuaina e tusa lava pe i lalo o tulaga fa'agaioiga sili ona lu'itau. E le gata i lea, o le crosshead slide e faʻaaogaina ai tekonolosi lima faʻapipiʻi malulu, e le gata ina faʻaleleia ai le faʻaogaina o le ofuina, ae e fesoasoani foi i le faʻaogaina o le pisa ma le maualuga o le tuʻuina atu o le suavai.

O le tuʻufaʻatasia o nei elemene mamanu fou e mafai ai e le pamu e tuʻuina atu le faʻatinoga sili atu ma le lelei. O pamu nei e mafai ona tatalia le maualuga o le mamafa aʻo tumau pea le saʻo ma le faʻamaoni, ma avea ai i latou ma filifiliga muamua i alamanuia e taua tele le gaosiga ma le saogalemu.

Mo se fa'ata'ita'iga, ile vaega ole suau'u ma kesi,pamu piston maualugafaia se sao taua i le faʻaleleia atili o le lelei o le faʻaosofiaina o le lelei ma le faʻaogaina o le gau o le hydraulic. O le mafai ona fa'amalieina mana'oga fa'apitoa o nei fa'agasologa e fa'atumauina ai pamu mo kamupani o lo'o taumafai e fa'ateleina le gaosiga.

E le gata i lea, i totonu o fale gaosi vailaʻau, lea e taua tele ai le tuʻuina atu o le sua saʻo, o nei pamu ua faʻamaonia o se aseta taua. O lo latou gafatia e faʻamautu pea le mamafa ma le tafe e faʻamautinoa ai o loʻo tumau pea le gaosiga o gaosiga ma faʻatuatuaina, ma iʻu ai i se tulaga sili atu ona lelei.

Le a'afiaga o nei meapamu piston maualugae alu i tua atu o le faaleleia o faatinoga. O la latou fa'agaioiga lelei e saofagā fo'i i le fa'asaoina o tau ma fa'amanuiaga tau si'osi'omaga. E ala i le fa'amalieina o le fa'agasologa o le fa'aliliuina o le vai, o nei pamu e fesoasoani e fa'aitiitia ai le fa'aaogaina o le malosi ma fa'aitiitia otaota, e tusa ai ma le una'iga fa'alelalolagi mo faiga fa'apisinisi gafataulimaina ma fa'alelei.

A'o fa'aauau pea ona fa'afouina ma fa'aleleia e le Power (Tianjin) Technology Co., Ltd. ana pamu pa'u maualuga, o le lumana'i o alamanuia o lo'o fa'alagolago i nei vaega taua o lo'o va'aia atili le susulu. Faatasi ai ma se tautinoga i le tulaga lelei ma le taulaʻi i le faʻafetauiina o manaʻoga faʻaleleia o ana tagata faʻatau, o loʻo sauni le kamupani e faia se sao taua i le faʻamalosia o le faʻaleleia atili o galuega i totonu o Tianjin, Saina ma tua atu.


Taimi meli: Sep-04-2024