METOGA FAAVAE FA'ASA

PAMU MILI MAUGA
itulau_ulu_Bg

Fa'ateleina le fa'amamāina o le UHP ile fa'asu'u Jewel

I le manuia o Tianjin, o tu ma aga fa'aonaponei ua tu'ufa'atasia atoatoa, fa'atupuina ai se tu'ufa'atasia fa'alelei a Shanghai lea e fa'aolaola ai mea fou. O lenei aai matala ma aofia ai, lea e tuufaatasia ai vaitafe ma vasa, e le gata o se nofoaga autu faaleaganuu ae o se nofoaga autu foi o le alualu i luma faasaienisi ma tekinolosi. O se tasi o mea fou e tulaga ese i le lalolagi o le faamamaina o fale gaosi oloafa'amama fa'amama (UHP).tekinolosi, aemaise lava pe a faʻaleleia i faʻaumu Jewel.

O le fa'amamaina o le mamafa tele o se faiga fa'atauva'a i alamanuia e amata mai i fale fa'ato'aga e o'o atu i fale gaosi oloa, lea e taua tele ai le aveeseina o mea fa'ama'a'a. O le lelei o lenei auala fa'amama e fa'alagolago tele i le lelei ma le mamanu o pusi fa'aoga. O le mea lea e sau ai maa ma'a ma'a'a ta'alo, fa'aolaina fa'atinoga le mafaatusalia ma le tumau.

Ua mamanuina fa'ama'i ma'ai mo fa'amama fa'amama fa'amama e mafai ona sili atu i le 10,000 psi le mamafa o le vai. O nei pusi e fa'aalia ai orifice e faia i ma'a taua e pei o le safaira po'o le ruby, lea e lauiloa mo lo latou ma'a'a fa'apitoa ma le fa'alavalava. O le mea lea e lelei ai mo talosaga e mana'omia ai pamu vai mama maualuga e tutusa pe sili atu i le 10 microns.

Le sa'o ma le tumau o leNozzle maafa'amautinoaina se va'alele faifaipea ma malosi e mafai ona aveese e o'o lava i palapala sili ona faigata ma tupe teu. E le gata ina fa'ateleina ai le fa'amamāina ae fa'aitiitia ai fo'i le taimi fa'aletonu ma tau fa'aleleia. Alamanuia o lo'o fa'aogaina pulu ma'a ma'a'a i faiga fa'amama e sili atu le maualuga-maualuga e mafai ona fa'amoemoe e sili atu mea faigaluega umi ma sili atu ona lelei le fa'amamāina.

I totonu o se taulaga e pei o Tianjin, o loʻo olaola ai le agaga o mea fou e pei o lona aganuu, o le faʻaaogaina o tekinolosi faʻapitoa e pei o maʻa maʻa maʻa i le faʻamamaina o le ultra-high-pressure o se molimau i le mafaufau i luma o le taulaga. A'o fa'aauau pea le fa'atupuina o le alamanuia, o le tu'ufa'atasia o ia vaega fa'atino maualuga o le a faia se sao taua i le fa'atumauina lelei o galuega ma le fa'atumauina o le si'osi'omaga.

I se aotelega, fa'ateleina le fa'amamāina o le UHP manozzles maa tauae le na'o le ausiaina o taunuuga lelei o le faamamaina; E uiga i le taliaina o mea fou ma tulaga lelei. I totonu o le si'osi'omaga olaola ma fa'aleaganu'u a Tianjin, o lenei faiga e fetaui lelei ma le a'ai o le fa'afefiloi o tu ma aga fa'aonaponei e fausia ai se lumana'i manuia ma le gafataulimaina.


Taimi meli: Sep-25-2024