METOGA FAAVAE FA'ASA

PAMU MILI MAUGA
itulau_ulu_Bg

Le Taua ole Omiga Maualuga mo le fufuluina o le Boiler: Faʻamautinoa le lelei ma le umi o le ola

I totonu o le aai pisi o Tianjin, o vaitafe e fetaui ma le vasa, o tu ma aga faʻaonaponei e fesoʻotaʻi, ma olaola pisinisi i se aganuu o le faʻafouina ma le faapalepale. A o faʻaauau pea le faʻatupulaia o pisinisi i totonu o lenei taulaga malosi, o le taua o le faʻatumauina lelei o gaioiga e le mafai ona faʻasilisili. O se tasi o itu taua o le fa'amamāina o le pusaaisa maualuga, o se fa'agasologa e fa'amautinoa ai le lelei ma le umi o lau fa'auala.

O boilers o le pito i tua o le tele o galuega tau alamanuia, e maua ai le ausa ma le vevela talafeagai mo le tele o gaioiga. Ae ui i lea, i le aluga o taimi, e mafai ona faʻatupu le fua ma le palapala i totonu o le pusa, e mafua ai le faʻaitiitia o le lelei ma le faʻaletonu. O i'inei e sau ai le fufuluina o le mamafa. I le faʻaaogainafa'amama fa'amama va'a vai maualuga, e mafai e le au faʻatautaia ona aveese lelei nei tupe teu, toe faʻaleleia le faʻaogaina o le boiler ma faʻalauteleina lona ola tautua.

E le mafai ona le amanaiaina le taua o le maualuga o le mamafa i le faamamaina o le boiler. O faiga fa'amalo maualuga ua mamanuina e tu'uina atu ai le vai ma le malosi e aveese ai fua fa'ama'a'a ma mea leaga. O lenei mea e le gata ina faʻaleleia ai le faʻaogaina o le pusaaisa ae faʻaitiitia ai le lamatiaga o le toilalo, lea e mafai ona taugata ma faʻalavelave. I totonu o se taulaga e pei o Tianjin, lea o loʻo faʻatupulaia pea alamanuia, faʻamautinoaina o loʻo faʻaogaina meafaigaluega i le maualuga o le faʻatinoga e taua tele i le faatumauina o se avanoa faʻatauvaʻa.

E le gata i lea, o le tu'ufa'atasia o tekonolosi fa'aonaponei i faiga fa'afugala'au ua suia ai le auala tatou te tausia ai. Mo se fa'ata'ita'iga, o masini afi aupito lata mai ua fa'apipi'iina i tekonolosi fa'afeso'ota'i e maua ai le malosi lelei ma le mautu o galuega. O nei faiga e mafai ai ona fa'atonu sa'o le fa'atinoina o le fa'afugala'au, fa'amautinoaina le fa'aogaina lelei o le malosi a'o fa'atumauina tulaga maualuga. E taua tele lenei mea mo se taulaga e faʻatauaina le faʻaauau ma le tuputupu aʻe o le tamaoaiga, aua o loʻo ogatusa ma le faʻamalosia o le lalolagi e alu i le lanu meamata.

I Tianjin, o le aganuu a Haipai e faʻatauaina tu ma aga fou, ma o loʻo faʻalauteleina e kamupani le manaʻomia o galuega lelei. O le tuufaatasiga omaualuga maualuga mo le fufulu fauvelama masini fa'aola e le gata ina fa'atuputeleina ai le gaosiga ae fa'apea fo'i ona saofagā i se lumana'i gafataulimaina. E ala i le teufaafaigaluegaina o nei tekinolosi, e mafai e kamupani ona faʻaitiitia lo latou aʻafiaga i le siosiomaga aʻo faʻamautinoaina o loʻo tumau pea le malosi ma faʻatuatuaina a latou gaioiga.

E le gata i lea, o le aganuu tatala ma le aofia a Tianjin e faʻamalosia ai le galulue faʻatasi ma le fefaʻasoaaʻi malamalama i le va o alamanuia. O lenei si'osi'omaga e fa'aleleia ai mea fou, fa'ataga pisinisi e su'esu'e auala fou ma tekonolosi e fa'aleleia atili ai le fa'atinoina o galuega. A'o fa'apotopoto kamupani e fa'asoa fa'ata'ita'iga sili, o le taua o le fa'amamaina o le mamafa ma le fa'aogaina o masini afi e sili atu ona manino.

I se aotelega, o le taua o le maualuga o le mamafa mo le faamamaina o le boiler e le mafai ona sili atu. O se faiga taua lea e faʻamautinoa ai le lelei o le faʻapipiʻiina o le masini ma le umi o le ola, aemaise lava i totonu o se aai malosi e pei o Tianjin. E ala i le taliaina o tekinolosi faʻaonaponei ma le faʻaleleia o se aganuʻu o le galulue faʻatasi, e mafai e pisinisi ona faʻaleleia galuega, faʻaitiitia tau ma saofagā i se lumanaʻi gafataulimaina. A'o fa'aauau pea ona fa'afefiloi e Tianjin tu ma aga fa'aonaponei, o le ta'utinoga i le lelei ma le fa'afouga o le a mautinoa lava le saunia o le ala mo le fa'aauauina o le tuputupu a'e ma le manuia i tausaga a sau.


Taimi meli: Oke-15-2024