METOGA FAAVAE FA'ASA

PAMU MILI MAUGA
itulau_ulu_Bg

Le Malosi o Pamu Pa'u e Tete'e i le Corrosion: Fofo i Lu'itau Fa'apisinisi

O Tianjin o se aai ua lauiloa ona o ana aganuu faauo ma aofia ai ma o le fale mo fofo fou i luitau tau pisinisi. O se tasi o ia fofo o le pamu piston e tetee i le corrosion, lea ua faamaonia lona gafatia e foia ai aafiaga leaga o le pala i siosiomaga tau alamanuia.

O le pala ose fa'afitauli masani i le tele o alamanuia, e mafua ai le fa'aleagaina o masini, afaina ai le fa'atinoga ma mafua ai ona taugata le toe fa'aleleia ma fa'aletonu. I le feagai ai ma nei luitau,pamu pa'u e tete'e le palaua tulai mai o se fofo faatuatuaina ma aoga. O pamu nei ua mamanuina e tetee atu ai i aʻafiaga leaga o le tele o vailaʻau, ma avea ai ma mea lelei mo faʻaoga i alamanuia e pei o le suauʻu ma le kesi, gaosiga o vailaʻau ma vai togafitiga.

O se tasi o mea taua e iloagofie ai pamu piston e fa'afefeteina o le fa'aogaina lea o mea e sili ona lelei ma fa'atekonolosi fa'atekonolosi i lo latou fausiaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le pusa o le eletise e lafo mai le uʻamea uʻamea mo le malosi sili atu ma le tumau. E le gata i lea, o le crosshead slide e faʻaaogaina le tekonolosi lima faʻapipiʻi malulu-malosi, lea e faʻafefeteina, maualalo le pisa ma maualuga-saʻo fetaui. O mea nei e le gata ina fa'aleleia ai le fa'atinoga o le pamu ae fesoasoani fo'i e fa'aleleia lona tete'e atu i le pala i si'osi'omaga saua.

I le tulaga o le Tianjin's Shanghai-style aganuu e faʻafefiloi tu ma aga faʻaonaponei, o le faʻafouina ma le faʻamaoni opamu pa'u e tete'e le palae o gatasi ma le agaga o le aai o le taliaina o le alualu i luma ma le faaaloalo i tu ma aga. O pamu o lo'o fa'atusalia ai le tu'ufa'atasiga o fa'ainisinia fa'apitoa ma se malamalamaga loloto i lu'itau tau alamanuia, e atagia ai le ta'utinoga a le taulaga i le tulaga lelei ma le alualu i luma.

E le gata i lea, o le faʻaogaina o pamu plunger e teteʻe i le pala ua alu atu i tua atu o Tianjin ma faʻasalalau atu i fale gaosi oloa i le salafa o le lalolagi. O lo latou a'afiaga e sili ona taua i totonu o si'osi'omaga o lo'o a'afia ai se fa'amata'u faifai pea i masini ma galuega. E ala i le tuʻuina atu o vaifofo faʻatuatuaina i luʻitau o le pala, o nei pamu e fesoasoani e faʻateleina le lelei, saogalemu ma le umi o le faʻagasologa o fale gaosi oloa, ma iu ai ina faʻamalosia le alualu i luma ma le manuia o pisinisi ma nuʻu.

A o faʻaauau pea ona faʻaleleia le pisinisi ma feagai ma luitau fou, o le taua o meafaigaluega faʻalagolago ma tumau, e pei o pamu piston e mafai ona faʻafefe, e le mafai ona faʻateleina. O lo latou gafatia e tete'e ai le a'a ma fa'aolaina le fa'atinoga faifaipea ua avea ai i latou ma aseta mana'omia i le tele o fa'aoga tau pisinisi. E le gata i lea, o lo latou auai e atagia mai ai le tautinoga faifaipea a Tianjin i mea fou ma le lelei, o se aai e faʻafefiloi ai tu ma aga faʻaonaponei e fausia ai se aganuu o le maufetuunaʻi ma le alualu i luma.

I le aotelega, o le faʻatinoga o lepamu pa'u e mafai ona palao se molimau i le atamai ma le tomai faʻatautaia fofo tau alamanuia i Tianjin ma tua atu. A o faʻaauau pea ona faʻamaonia e nei pamu lo latou aoga i le faʻatoʻilaloina o luʻitau o le pala, e avea ma faʻailoga o le alualu i luma ma le faʻamaoni i le lalolagi o loʻo faʻaauau pea le faʻaogaina o tekonolosi tau pisinisi.


Taimi meli: Sep-11-2024