METOGA FAAVAE FA'ASA

PAMU MILI MAUGA
itulau_ulu_Bg

Le Matafaioi a Triplex Reciprocating Pumps i Galuega Suau'u ma Kesi

O Tianjin o se taulaga e lauiloa i ana aganuu faauo ma faapalepale ma o se nofoaga tutotonu mo le gaosiga o suauu ma kesi. O le fa'afefiloi o vaitafe ma sami, tu ma aga fa'aonaponei ua maua mai ai se tu ma aga matagofie, ma o se nofoaga lelei mo le atina'eina ma le fa'aogaina o tekonolosi fa'aonaponei i le malosi. O se tasi o tekonolosi e iai sona sao taua i le suau'u ma le kesi o le pamu fa'ata'i tolu.

O lo'o i le fatu o le fanua fa'apisinisi a Tianjin, lepamu toe fa'atoluose fa'amaoniga o le tu'ufa'atasiga o tufuga fa'aleaganu'u ma fa'ainisinia fa'aonaponei. O nei pamu e taua tele i le faʻaaogaina, gaosiga ma le felauaiga o le suauʻu ma le kesi, tuʻuina atu le mana manaʻomia ma le saʻo e faʻafetaui ai manaʻoga a le alamanuia.

O se tasi o vaega autu o le pamu o le pusa eletise pito i luga, lea e lafo mai le u'amea ductile. O lenei mea masani ma le umi e maua ai le malosi ma le maufetuunaʻi e manaʻomia e tatalia ai tulaga faigata o le suauʻu ma le kesi gaioiga. E le gata i lea, o le crosshead slide e faia i le malulu-set alloy technology technology, lea e maua ai le tete'e o le ofuina, maualalo le pisapisao ma le maualuga o le fetaui lelei. O le tu'ufa'atasiga o mea fa'aonaponei ma mea fa'aonaponei e fa'amautinoa ai le fa'amaoni ma le fa'aogaina o pamu fa'ato'i tolu i totonu o si'osi'omaga fa'apisinisi.

O le matafaioi a nei pamu i le suauʻu ma le kesi faʻagaioiga e tele vaega. Mai le faʻamalosia lelei ma le sima i le faʻaleleia atili o le suauʻu ma le tausiga o paipa,pamu toe fa'atolue tele ma e mana'omia. O lo latou agava'a e fa'atautaia galuega fa'amama maualuga ma le sa'o e avea ai i latou ma aseta taua i le fa'amautinoaina o le sologa lelei ma le lelei o le tafe o le suauu ma le kesi i le faagasologa o le gaosiga ma le tufatufaina atu.

E le gata i lea, e fa'atatau i le fa'ata'atiaga o measina fa'aleaganu'u a Tianjin, o nei pamu fa'atuputeleina e fa'afefiloi i totonu o le laufanua o fale gaosi oloa, e fa'atusalia ai le ola fealofani o tu ma aga fou. O le faʻamaoni i le tufuga ma le gauai atu i auiliiliga o loʻo faʻaaogaina i le gaosiga o nei pamu e atagia mai ai tulaga taua o loʻo maua i le aganuu a Tianjin, ae o le tuʻufaʻatasia o tekinolosi faʻaonaponei e atagia ai le agai i luma o le taulaga i le atinaʻeina o pisinisi.

A'o fa'aauau pea ona aga'i i luma le alamanuia suau'u ma kesi a Tianjin, o le matafaioi apamu toe fa'atoluo le a sili atu ona manino. O lo latou agava'a e fa'amautu tulaga o le fa'atuatuaina, lelei ma le sa'o o lo'o o gatasi ma le fa'amoemoe a le A'ai i le tulaga lelei i faiga fa'apisinisi.

I se faapuupuuga, o le pamu reciprocating e tolu-silinder o se faʻataʻitaʻiga o le tuʻufaʻatasia le lelei o le suauʻu ma le kesi a Tianjin tu ma aga ma tekinolosi faʻaonaponei. O lana matafaioi autu i le faamautinoaina o le sologa lelei o galuega a le alamanuia, faatasi ai ma le tamaoaiga o measina faaleaganuu a le taulaga, o loʻo faʻamaonia ai le taua o le faʻafefiloi o tu ma aga fou e manuia i le vaega o le malosi. A'o fa'aauau pea ona fa'atupuina le tulaga tau alamanuia o Tianjin, ua fa'aalia e le pamu fa'ata'i tolu le ta'utinoga a le taulaga i le tulaga lelei ma le aga'i i luma i le gaosiga o le suau'u ma le kesi.


Taimi meli: Sep-10-2024