METOGA FAAVAE FA'ASA

PAMU MILI MAUGA
itulau_ulu_Bg

Malamalama i le masini va'alele vai maualuga

O Tianjin o se tasi o taulaga tele a Saina ma o se nofoaga tutotonu mo pisinisi faʻatekonolosi faʻapitoa e pei o vaalele, mea tau eletise, masini, fau vaa ma vailaʻau. O mea fou o lo'o alia'e mai i lenei 'a'ai olaola e aofia ai va'alele vai-maualuga, o se tekonolosi fa'aonaponei o lo'o fa'afouina faiga fa'apisinisi eseese.

A masini va'alele vai maualugaose meafaigaluega fa'apitoa e fa'aogaina ai se tafe malosi o le vai e tipi sa'o ma lelei ai mea. Fa'aaoga lautele i alamanuia e pei o le gaosiga, fausiaina ma le mining, e ofoina atu le tele o penefiti e aofia ai le faʻaitiitia o le vevela o loʻo aʻafia ai sone, faʻaitiitia o otaota meafaitino ma le mafai ona tipi le tele o mea e aofia ai uʻamea, maʻa ma composites.

O se tasi o vaega autu o se masini va'alele vai maualuga o le pamu maualuga, lea e taua tele i le fa'amautinoaina o le fa'atinoga sili o le masini. I Tianjin, o le pamu maualuga-omiomi faʻaaogaina se faiga faʻamafanafana faʻamalosi faʻamalosi e faʻamautinoa ai le faʻaogaina o le faʻaogaina o le mana. O lenei mamanu fou e le gata ina faʻaleleia ai le umi o le masini ae fesoasoani foi i le faʻaleleia atili o lona lelei ma le faʻamaoni.

O le malamalama i le lavelave o masini va'alele vai maualuga e taua tele mo kamupani o lo'o fa'agaoioia i pisinisi fa'atekonolosi a Tianjin. O le taulaga o le 15 miliona tagata o loʻo i ai le fale o pisinisi eseese e mafai ona faʻamanuiaina mai le faʻaogaina o lenei tekonolosi faʻaonaponei ia latou gaioiga. Pe o le tipiina saʻo i le gaosiga o gaosiga poʻo le lelei o le eliina i le faʻaogaina o galuega, o masini vai faʻafefe maualuga e maua ai se avanoa faʻatauvaʻa i kamupani o loʻo vaʻavaʻai e faʻafaigofie faiga gaosiga ma faʻateleina le lelei atoatoa.

I le faaopoopo atu i talosaga tau alamanuia, o lemasini va'alele vai maualugae ogatasi ma le tautinoga a Tianjin i tekinolosi gafataulimaina ma le siosiomaga. E ala i le faʻaaogaina o le vai e fai ma ala tipi, e faʻaumatia e le masini le manaʻomia o vailaʻau faʻamalosi ma faʻaitiitia ai le aʻafiaga o le siosiomaga e masani ona iai i auala tipi. E o gatasi lea ma le taula'i a Tianjin i le fa'alauiloaina o faiga fa'alesiosiomaga i totonu o lana pisinisi, ma fa'atūina atili masini va'alele vai maualuga e avea ma aseta taua mo pisinisi i le itulagi.

A'o fa'aauau pea ona fa'aola e Tianjin le fa'afouga i le vaega fa'atekonolosi, o masini va'alele vai maualuga o lo'o tu mai e fai ma fa'ata'ita'iga o le ta'utinoga a le taulaga i le fa'aleleia atili o ana gafatia tau alamanuia. O lona sa'o lelei, lelei ma le si'osi'omaga fa'amanuiaga ua avea ai ma aseta taua i kamupani i le tele o ituaiga o alamanuia, e saofagā ai i le ta'uleleia o Tianjin o se ta'ita'i i tekonolosi ma gaosiga.

I se aotelega,va'alele vai maualugamasini e fai ma sui o se alualu i luma tele i tekinolosi tau alamanuia ma aumaia le tele o penefiti i pisinisi i Tianjin ma tua atu. Faatasi ai ma lona mamanu fou ma le tele o faʻaoga, e iai le avanoa e suia ai le auala e tipiina ma eliina ai e le alamanuia faʻagasologa, fesoasoani i le sili atu le lelei, faʻaitiitia otaota ma auala sili atu ona gafatia gaosiga. Aʻo faʻaauau pea ona faʻaleleia Tianjin e avea o se nofoaga tutotonu mo tekinolosi faʻapitoa, o le masini vaʻavaʻa vai maualuga o se molimau i le tautinoga a le taulaga i le faʻafouina ma le alualu i luma.


Taimi meli: Aukuso-15-2024