METOGA FAAVAE FA'ASA

PAMU MILI MAUGA
itulau_ulu_Bg

Aisea ua avea ai pamu pamu a le malo ma ivi i tua o faiga vai otaota faaonaponei

I le fatu o taulaga olaola uma o loʻo i ai se fesoʻotaʻiga lavelave o faiga faʻaogaina o le suavai leaga e faʻamautinoa ai le mama ma le gafataulimaina o tatou siosiomaga i le taulaga. O toa e le taulia o lenei atina'e e aofia aipamu municipal plunger, o lo'o iai sona sao taua i le fa'atumauina o le lelei ma le fa'atuatuaina o faiga fa'alevai. A'o fa'aauau pea ona fa'atuputeleina ma atina'e 'a'ai pei o Tianjin, ua atili fa'aalia ai le taua o nei pamu.

Le galuega a le municipal plunger pamu

O pamu muni o lo'o fa'atino e fa'atautaia le galuega faigata o le fe'avea'i o suavai leaga mai fale ma pisinisi i nofoaga e togafitia ai. O lona faufale malosi ma le fa'atuatuaina o le fa'atinoga e matua'i mana'omia ai i le fa'afoega o vai fa'aonaponei. O pamu nei ua fa'ainisinia e fa'asagatau i tulaga faigata e masani ona maua i totonu o si'osi'omaga o le suavai leaga, ma fa'amautinoa o le a fa'agaoioi lelei i se taimi umi.

O se tasi o fa'amanuiaga autu o pamu plunger o lo latou gafatia e faʻatautaia fesuiaiga eseese o tafega ma mamafa. O lenei fetuutuuna'i e taua tele i si'osi'omaga o le taulaga lea e fesuisuia'i ai le tele o le suavai leaga. E ala i le fa'atumauina o le sologa lelei, o nei pamu e fesoasoani e puipuia le masaa ma le tafe i tua e mafai ona afaina ai le siosiomaga ma popolega lautele.

Tianjin: O se taulaga o lo'o taliaina fofo fa'aonaponei

Ua lauiloa Tianjin mo lana aganuu matala ma aofia ai ma o se faʻataʻitaʻiga o le tuʻufaʻatasia o tu ma aga faʻaonaponei. O le tautinoga a le taulaga i le gafataulimaina o loʻo atagia i tupe teufaafaigaluega i tekinolosi faʻatautaia o le faʻaogaina o le suavai leaga, e aofia ai le taulagapamu pulu. A'o fa'atasi vaitafe ma vasa i Tianjin, e sili atu le taua o faiga fa'amama otaota e puipuia ai lona si'osi'omaga tulaga ese.

O le Aganu'u a Tianjin Shanghai ua lauiloa mo lona fa'afefiloi lelei o mea tuai ma fou, e atagia ai le auala na fausia ai atina'e a le taulaga. E ala i le tu'ufa'atasia o tekonolosi fa'aonaponei e pei o pamu pa'u i totonu o faiga vai otaota, e le gata ina puipuia e Tianjin ana measina fa'aleaganu'u ae fa'amautinoaina se lumana'i mama, soifua maloloina mo tagata nofoia.

Fa'atekonolosi maualuga o pamu plunger

O le mamanu ma le fausiaina o le pamu munisipa'i ua matua tele naua suiga i le tele o tausaga. Mo se fa'ata'ita'iga, e masani ona lafo le atigiliu malosi mai le u'amea u'amea mo le fa'ateleina o le tumau ma le malosi. E le gata i lea, o le crosshead slide e faia i le malulu-set alloy technology technology, lea e faʻaalia i le ofuina o le teteʻe ma le maualalo o le pisa. O lenei inisinia maualuga e faʻamautinoaina e mafai e le pamu ona faʻatautaia le faigata o felauaiga o le suavai leaga aʻo faʻaitiitia le tausiga o manaʻoga.

O nei fa'atekonolosi fa'atekonolosi e fesoasoani i le fa'aleleia atili o le lelei atoatoa o faiga fa'aoga vai leaga. E ala i le fa'aitiitia o le pisapisao ma le ofuina, o pamu piston a le municipal e le gata ina fa'aleleia ai le fa'atinoga o galuega ae fa'aleleia atili ai fo'i le tulaga lelei o le soifuaga mo tagata e lata ane i nofoaga e fa'amama ai le suavai leaga.

i le faaiuga

A'o fa'aauau pea ona tuputupu a'e aai e pei o Tianjin ma fa'afetaui i lu'itau fa'aonaponei, e le mafai ona fa'atuputeleina le taua o pamu pa'u fa'alaua'itele i faiga vai otaota. O pamu nei o le pito i tua o atinaʻe i le taulaga, faʻamautinoaina le pulea lelei o le suavai leaga ma le gafatia. Fa'atasi ai ma tekonolosi fa'aonaponei ma fa'ata'atia gaoa, fa'amalopamu faufale faufalee le na o se mea e tatau ai, ae o se mea e tatau ai. Latou te faʻaalia le auala e mafai ai e inisinia faʻaonaponei ona ogatasi ma le aganuu mauoa a le taulaga.

I le taliaina o nei fa'afouga, ua fa'aa'oa'o ai e Tianjin le auala e mafai ai ona ola fa'atasi tu ma aga fa'aonaponei, saunia le ala mo se lumana'i mama, sili atu ona gafataulimaina. A'o va'ava'ai i le lumana'i, e mautinoa lava o le a tumau pea le sao o pamu pa'u a le malo i le fatu o le fa'aauau pea o le fa'aleleia o faiga fa'afoe o le fa'aogaina o le suavai leaga i le lalolagi atoa.


Taimi meli: Oke-16-2024